Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
_O|ki_
csendes tag
Senkinek nem voltak stabilitasi gondjai vele?Nalam nagyon sokat fagy,es hiaba az 512ram,meg igy is iszonyat lassan tolt. Szoval neha egyszeruen fogja es kilep a programbol,v.mi jo kis szaftos hibauzenettel. Gondolkodom a driverhiban(vid.kartya),de ha v.ki mas is tapasztalta,vagy rajott az okara,plz szoljon.Ja,a gép:
Soltek SL75KAV
BBA Radeon8500 64m
512SD
1600+XP
a Catalyst driver nem a legujabb,hanem annal eggyel regebbi.
Raadasul nalam stabilan 10-20 fps-t megy max,hiaba allitgatom a grafikat.1024,minden high,ultra high,32bit ugyanannyi,mint pl. 800x600, AA off,minden low vagy medium,no shadows.... :( NAgyon idegesit,es nemtom mi lehet az oka........ -
Peet
senior tag
Üdv!
Én most szereztem meg nemrég a játékot, és hát elég szép meg kell hagyni.
Az 1100-es thunderbirden 512mb-al és geforce 2mx 400-al 800*600-ba alap beállítások mellett 16bit színmélységbe hibátlanul akadás nélkül fut!!!!!!!!
A gépigény engem is megrémített, de most már nyugott vagyok.
Ami bánt, az a telepítési idő, ami kb 20-30perc, ugyanis 2,5Gb-ot!!!!! pakol fel!!!!
A játék nagyon szép és jó, de szerintem nem nagy változás egy Alien vs. Predator 2 után. Szinte kopp ugyanaz a két játék.
Van benne némi szövegelés is, de szerencsére feliratozva van, így könnyebb a megértése a játéknak.
Ha valaki kíváncsi még valamire a játékkal kapcsolatban az szóljon nyugottan! :)
Nekem nem nagyon jött be, na sebaj, majd talán a C&C Generals jó lesz!
A Generals is 11.-e körül jön ki! :)
Bye
Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi