- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, szép lenne, ha mindenki minden problémájára új topic-ot nyitna, nem véletlenül vannak a gyűjtőtopic-ok.
-
VladimirR
nagyúr
topic: Bővebben: link
de ezt ne ott kerdezd, hanem itt (Bővebben: link) olvasd el a valaszt ra -
myrra
senior tag
hi.
az a gondom az undergroundal hogy egyszerűen nem ad már több pályát, pedig még a felénél sem lehetek. a Stage 1 és 2 pályáit a worldmapból már mindet megnyertem. a térképen sincs semmi, és az utcákat hosszasan végignézve sem találtam már versenyeket. egy viszonylag jól felszerelt celica-m van. egypár dolog 2es szintű rajta. ezenlívül egy A3-as és egy Triburon áll még a garázsban.
készpénz már mindössze csak 150 van asszem.
nem vagyok benne biztos de nem az a probléma hogy a reputation csak 2,95-ön van és ezért nem tudja megadni a stage 3 pályáit.
ha igen hogyan tudok szerezni hozzá pízt hogy a szükséges fejlesztést megtegyem. pl tudnék jobb felniket, és spoilereket is venni, azokkal meglenne a 3 feletti reputation. csakhogy már nincs rá keret. az utcákon sem kószál egyetlen koma sem akiket ki tudnék hívni pénzes csatára. és se sms, se beszólás telefonon hogy valamerre titkos buli lenne.
a kocsikat sem tom eladni, pedig azis segítene. el lehet adni egyeltalán?
szóval van valakinek egyéb ötlete?
cheat is jó lenne ha az most megoldaná a problémát, mert mosmá elkezdtem újból a játékot egyéb ötlet nem volt. csak nem sok kedvem van újracsinálni. please help.
(azé nem témán belül kérdeztem mert itt többen látják, a másik meg hogy nincs időm 50000 oldalt elolvasni vajon volt e má valakinek ilyen gondja)
válaszokat előre is köszönöm
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs