Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
myrra
senior tag
hi.
az a gondom az undergroundal hogy egyszerűen nem ad már több pályát, pedig még a felénél sem lehetek. a Stage 1 és 2 pályáit a worldmapból már mindet megnyertem. a térképen sincs semmi, és az utcákat hosszasan végignézve sem találtam már versenyeket. egy viszonylag jól felszerelt celica-m van. egypár dolog 2es szintű rajta. ezenlívül egy A3-as és egy Triburon áll még a garázsban.
készpénz már mindössze csak 150 van asszem.
nem vagyok benne biztos de nem az a probléma hogy a reputation csak 2,95-ön van és ezért nem tudja megadni a stage 3 pályáit.
ha igen hogyan tudok szerezni hozzá pízt hogy a szükséges fejlesztést megtegyem. pl tudnék jobb felniket, és spoilereket is venni, azokkal meglenne a 3 feletti reputation. csakhogy már nincs rá keret. az utcákon sem kószál egyetlen koma sem akiket ki tudnék hívni pénzes csatára. és se sms, se beszólás telefonon hogy valamerre titkos buli lenne.
a kocsikat sem tom eladni, pedig azis segítene. el lehet adni egyeltalán?
szóval van valakinek egyéb ötlete?
cheat is jó lenne ha az most megoldaná a problémát, mert mosmá elkezdtem újból a játékot egyéb ötlet nem volt. csak nem sok kedvem van újracsinálni. please help.
(azé nem témán belül kérdeztem mert itt többen látják, a másik meg hogy nincs időm 50000 oldalt elolvasni vajon volt e má valakinek ilyen gondja)
válaszokat előre is köszönöm
Aktív témák
- Lenovo Legion 7 (16ACHg6) RTX 3080 16GB VRAM, 32GB RAM
- ZOTAC 4080 SUPER AMP EXTREME AIRO 16GB - BestByte garancia 2027.11.08 - BESZÁMÍTOK
- Acer Predator Helios Neo - I9 ,1TB, RTX4060 8GB, 64GB !!!
- Gigabyte G5 KC (RTX 3060, 16GB RAM, 144Hz)
- Thermaltake Water 3.0 240 ARGB Sync Edition - komplett vízhűtés
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest