-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru danna
újonc
Heló. Tudnátok segíteni. Nekem lefagyott ulefone telo azt próbáltam újra indítani amit még is tett de megint lefagyott a logója kiirasa közben. Hallottam hgy van gombos újra indítás ős lehetőség is. Mit kellene megnyomni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Le Mans Ultimate
- Witcher topik
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Filmvilág
- Autós topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Mini 128Gb-gyönyörű-100% akku
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (Apple Care+ 2027.November 16)
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 13 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001