Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Hangzásjavításra én most is a Viper4Androidot használom, szerintem Ulefone-n is azt fogom használni.
Gyári hangzás egyik telefonnal sem jött még be, az túl tompa nekem, szóval szerintem ez nem probléma. Szerintem ennél az Ulefone-nál maradok, na meg ha jól láttam K6000-ben infra sincs, ami nagy érvágás lenne azért nekem. Persze lehet kani állítólag olyan infra portot amit jack csatlakozóba bele lehet pattintani és úgy működik, már ha működik, mert egy srác már vett is ph-n akivel beszéltem, de neki meg se mukkant.
Akkor lehet egy másik telefon tesztjével kevertem hirtelen ezt a hátlap kérdést. Lényeg hogy a műanyag nem árnyékol, így a GPS jelre sem kell órákat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyári hangzás egyik telefonnal sem jött még be, az túl tompa nekem, szóval szerintem ez nem probléma. Szerintem ennél az Ulefone-nál maradok, na meg ha jól láttam K6000-ben infra sincs, ami nagy érvágás lenne azért nekem. Persze lehet kani állítólag olyan infra portot amit jack csatlakozóba bele lehet pattintani és úgy működik, már ha működik, mert egy srác már vett is ph-n akivel beszéltem, de neki meg se mukkant.
Meggyi001