Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Hangzásjavításra én most is a Viper4Androidot használom, szerintem Ulefone-n is azt fogom használni.
Gyári hangzás egyik telefonnal sem jött még be, az túl tompa nekem, szóval szerintem ez nem probléma. Szerintem ennél az Ulefone-nál maradok, na meg ha jól láttam K6000-ben infra sincs, ami nagy érvágás lenne azért nekem. Persze lehet kani állítólag olyan infra portot amit jack csatlakozóba bele lehet pattintani és úgy működik, már ha működik, mert egy srác már vett is ph-n akivel beszéltem, de neki meg se mukkant.
Akkor lehet egy másik telefon tesztjével kevertem hirtelen ezt a hátlap kérdést. Lényeg hogy a műanyag nem árnyékol, így a GPS jelre sem kell órákat várni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ???????????????????szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gyári hangzás egyik telefonnal sem jött még be, az túl tompa nekem, szóval szerintem ez nem probléma. Szerintem ennél az Ulefone-nál maradok, na meg ha jól láttam K6000-ben infra sincs, ami nagy érvágás lenne azért nekem. Persze lehet kani állítólag olyan infra portot amit jack csatlakozóba bele lehet pattintani és úgy működik, már ha működik, mert egy srác már vett is ph-n akivel beszéltem, de neki meg se mukkant.
Meggyi001