- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
Nem szoktam eladni olyat, amelyikkel sokat játszok vagy játszottam. Bár sajna egyszer volt példa rá, méghozzá a Homeworld: Cataclysm-ot eladtam, és még azóta sem tudtam újtra beszerezni (de ilyenre azóta odafigyelek). Még mindig megvan pl a Civilization 2, a Homeworld 1, a Ground Control, a StarCraft, a Diablo 2 (csak hogy néhányat említsek), és időnként elő is veszem őket.
-
ollie
MODERÁTOR
Tévedsz. Aki most sajnálja a pénzt szoftverekre, az akkor is fogja, amikor sok pénze lesz. Pl a cégnél ahol dolgozok a managerek rengeteg pénzt keresek (3-4-5x annyit mint én), mégis mindegyikük hozzám jár, hogy másoljam le nekik ezt meg azt (filmek, zenék, játékok), mivel az én gépemen van cd író.
-
ollie
MODERÁTOR
-
BOOSTER
aktív tag
Hát igen mikor szegény csóringer gamer alig bírja összekuporgatni a pénzt a hardverre és ráadásul 1 max. 2 év aztán a hőn áhított csúcsgép megy a levesbe mert elavult akkor hogyan tudna már szoftvert is venni és ekkor aztán lehet valaki becsületes két választás marad vagy warezol vagy kiszáll a számtechből és keres más hobbit...
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
Dilikutya
félisten
-
BOOSTER
aktív tag
-
Morris
veterán
-
Out
addikt
-
Out
addikt
-
betyarr
veterán
-
Out
addikt
Abban igazad van hogyha otthon uzod a warezt, senkitol nem veszel illegalis cd-t, senkinek nem adsz el illegalis dolgokat, akkor azert eleg kicsi az eselye, hogy barki is felfigyeljen rad. Na, de volt mar itt a forumon is par topik, hogy valaki a netszolgaltatojatol kapott egy e-mailt, hogy fejezze be a warezolast
Viszont ilyen elofordulhat veled is, bar erre is keves az esely 
-
Out
addikt
-
Out
addikt
-
Out
addikt
-
Out
addikt
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
-
BOOSTER
aktív tag
-
Out
addikt
Okes azt elfogadom, hogy csak ugy vaktaban megvenni egy jatekot az tenyleg lehet kidobott penz is. Tehat valamilyen modot kell arra kitalalni hogy megnezhesd a jatekot mielott megveszed. Es erre az egyetlen mod az hogy letoltod illegalisan es jatszol vele? Nincs ra mas modszer? En tudnek parat javasolni, de asszem tok felesleges... Azt irod a fifa sokkal jobban tetszett. Ez azt jelenti hogy megfogod venni eredetiben?
-
ollie
MODERÁTOR
Nos, ez az amit én csinálok:
Utánanézek, lehetőleg minél több forrásból (net, online és offline újságok, ismerősök), a játlékról alkotott véleményeknek. Leszedem a demot, és azzal játszok. Ezek után ha tetszik megveszem, ha nem nem veszem meg. Persze előferdűl, hogy nagyon tetszik, de nem veszem meg, mert nincs rá pénzem, ilyen esetben várok, amíg lejjebb megy az ára (most pl a Warhammer 40k és a HL2 van betervezve, de zsé nem nagyon). Persze soxor akkor is várok, hogy lejjebb menjen az ára, ha van rá pénzem, mert sok játék azért nem ér meg 10-15k-t, viszont mondjuk 5-7k-t már igen.
Soha nem játszok warezzal. -
ollie
MODERÁTOR
-
Out
addikt
-
Speccy
aktív tag
-
ollie
MODERÁTOR
-
Out
addikt
Nem azzal gyanusitottalak hogy lopod a netet, hanem szerinted nem lehet lopni a netet, pedig lehet
Mivel mar szerintem egyre kevesebb helyen van modem, illetve az accountlopashoz kellett egy spec progi is amit szerintem mar minden tuzfal/virusirto kiszur, igy szerintem minimalis az eselye a lopasnak. -
Out
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
ollie
MODERÁTOR
-
ollie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Május 14-én indul a Subnautica 2 korai kiadása
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- LEGO klub
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPad Air 5th 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha jol emlekszem a StarGate Atlantis miatt kapott itt egy forumtars ilyen e-mailt, talan meg megvan a forumtopik

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)