- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
TechN7ne #1250 üzenetére
szeretnél egy bant? utoljára szóltam, fel is írtam az adatlapodra, hogy a következő kirohanásnál, bárki is veszi észre, jöhet a ban.
nem érdekel senkit a hisztéria, mostantól akkor írj, ha funkcionális bugot találtál, vagy másnak válaszolsz egy kérdésére, segítő szándékkal, informatívan.
-
válasz
TechN7ne #658 üzenetére
nem, nem egyhangú. neked egyhangú a véleményed magaddal és még pár emberrel. de mondok egy érdekes infót: ha egy arculatváltásnál minden második user szerint szar az új, akkor bizony az könnyen lehet, hogy sikeres lesz.
ámde ez volt az utolsó válaszom nem érdemi hozzászólásra, a következő ilyened már repül. eleget szajkóztad a véleményed, engedj teret másoknak is.
robertkill: ne erőlködj azzal, hogy mártírt csinálsz magadból. elég sokszor szóltam, hogy ne csináljatok úgy, mintha ti lennétek a nép. ha nem hagyjátok abba, törlés lesz, és bárki, aki elolvassa ezt a topikot, majd eldöntheti, hogy tényleg olyan hatalmas nagy áldozatok vagytok-e, vagy szimplán csak leszarjátok, amiket kérnek tőletek és inkább a véleményeteket erőltetitek oldalakon át, szétcseszve az egész topikot. ti, kb. öten.
-
robertkill
aktív tag
válasz
TechN7ne #658 üzenetére
egyhangú és jogos
fenyegetőzéssel sem jut előrébb a dolog
szerintem közvéleméyn kutatást kellett volna csinálni, teszem azt szavazást és olyan irányba bellenteni a változást és változtatásokat, de gondolom ez is ugyan úgy felpaprikázza majd a készítőket szóval nyugodtal nehet tiltani vagy moderáltatni ahogy tetszik -
mghltm
addikt
Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest