Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-09-15 21:47:44

LOGOUT.hu

Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6145) Vesa


Vesa
veterán

Nekem nem a design a problémás -bár az se tetszik, de az megszokható idővel-, hanem az 1 pontos rendszer. Gyerekek, ez miért? Hogy a fenébe fogunk így véleményezni részletekbe menően? Sok esetben van olyan, hogy az üzlet létrejön, a termékkel sincs gond, de mondjuk a csomagolás életveszélyes volt. Eddig lehetett azt csinálni, hogy erre nem adunk pirosat -mondjuk én feketét elvből sem adok senkinek, csak akkor, ha direkt átverésről volt szó-, de a kevesebb pirosból látható volt, hogy hol vannak az eladóval problémák. Most ezért vagy feketét kell adni ami gáz, mert az üzlet végülis összejött, vagy pirosat, ami meg azért nem jó, mert ennek ellenére nem volt minden rendben.
Vagy mondjuk sokszor segített már a vásárlás eldöntésében, ha ránéztem valakire és azt láttam, hogy az illetőnél "a problémás kérdésekre nem reagált" mezőnél jóval kevesebb piros volt, ne adj isten, fekete, hogy akkor ott bajok vannak a korrektséggel,hiába van egyébként százasával pirosa is.

Szóval ez így szeintem nem lesz jó, rengetegen fognak feketét bezsebelni csak azért, mert valami kisebb gikszer van amit adott esetben javíthatna a tag, vagy lesznek irreálisan sok pirosa olyan tagnak, akivel azért akadnak bajok, még ha nem is konkrét szélhámosról van szó, csak a kisebb problémák miatt majd sokan nem fognak feketét adni.

A tudomány a valóság költészete!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.