Hirdetés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nem. Nem jobb. Más.
Nekem pl. jobban bejött, hogy a rendszerem egyrészt elég automatikus, másrészt mindenbe kézzel is belenyúlhatok, ha akarok. Egyszerűen megtalálhatom, hogy mi a probléma oka, ehhez nem kell megtanulnom gépi kódot olvasni.
Sőt, ott járok, hogy tegnaptól kezdve a gépem minden hardverét jobban kezeli a Gentoo Linuxom, mint a Windows 2000. Elegem lett a szar programokból, amelyekkel jobban használhatóvá tudom tenni a Wint, cserébe szétverem a gépet, mert 20-30 ilyen kis ''ügyes'' program már elég gázos tud lenni.
Egyedül a játékok miatt van még Winem is. De amikkel játszok, megpróbálom Linux alá is átvinni, egyre több megy belőle.
Igaz, ehhez érteni kell a rendszerhez. Viszont mindent meg tudtam tanulni csak az operációs rendszer állományainak olvasásával.
Akit ez nem vonz, fölösleges ezt használnia.
Sipi
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő