Hirdetés

Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz WN31RD #61 üzenetére

Nem tudom melyik UHU-t használtad. Csak azért, mert a rc2-es még jó volt :( Legalábbis ott csak a lassúsággal volt gondom. Viszont ami utána jött... :O Talán az új X lehet az oka a hibák sokaságának? (mármint nem úgy értem, hogy az X a hibás, hanem, hogy nincs jól belerakva az UHU-ba a 4.3.0-ás X) Nem tudom, de mikor az 1-es UHU kb fél óra után nemes egyszerűséggel lefagyott, akkor leszedtem. És elhatároztam hogy egy jó darabig UHU-t fel nem teszek a gépemre.

Mielőtt valaki elkezdené, hogy azért lassú nálam az UHU, mert nem jó a gépem, két dolgot tudok mondani:
    1. Igaza van, mert tényleg nincs túl jó gépem (1300Duron, igaz van melette 512 MB ram).
    2. Viszont a 9.1-es Mandrake minden csicsával simán fut (átlátszó menük meg ilyenek), még akkor is, ha esetleg a vmware is megy! (igaz a vmware-os Windows már nem fut túl gyorsan, de kb. az UHU sebességét hozza ;]).

Mint fentebb is írtam: nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Mandrake-kel. Igaz, azt hozzá kell tennem, hogy UHU-n és MDK-en kívül nem láttam még más linux-ot, szóval tökéletes összehasonlítási alapom nincs, ennek ellenére nagyon meg vagyok elégedve a MDK linuxxal.

Egyébként tényleg most hogy van? Két ''UHU linux'' topic van? :) Nem kéne ezt másra átnevezni? :D

Aktív témák