- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ASUS Transformer Book T101HA
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusz
tag
na feltenni sikerült, de a mountolás nem sikerül
ezt írja:
The device /dev/hdb5, is mounted.
Use the force option to work a mounted filesystem.
Mount failed.
mit tegyek?
beírtam a végére hogy -o force most meg azt írja hogy az eszköz foglalt. ezt hogy oldjam meg?na feltenni sikerült, de a mountolás nem sikerül
ezt írja:
The device /dev/hdb5, is mounted.
Use the force option to work a mounted filesystem.
Mount failed.
mit tegyek?
beírtam a végére hogy -o force most meg azt írja hogy az eszköz foglalt. ezt hogy oldjam meg?
[Szerkesztve] -
Lotusz
tag
ok, már megvan köszi.
következő kérdés: hogy tudom engedélyezni hogy a másik vinyóra is menthessek dolgokat, amin xp van? mert nem engedi -
Lotusz
tag
üdv, ha konzolból felakarom tenni a vga drivert azt írja hogy addig nem lehet amíg fut valami X. ezt hogy tudom leállítani
valamint a monitor frekvenciával is szenvedek... 85hz-n van ELVILEG de 60on megy és kifolyik a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3233
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest