Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Szia!
Szerintem akár windows alól a 42 GB-ból válassz le egy darabot (5-10 GB), ezt Partition Magic-kel vagy más hasonló programmal meg tudod tenni, és azt formázd ext3-ra. Bár a formázást már valószínűleg a linux telepítője is fel ajánlja majd, csinálnod kell még egy kissebb particiót linuxswap-nak (1GB biztos elég, de lehet még annyi sem kell). A SuSE telepítőjét nem ismerem, de valószínűleg kezeli majd a windowzos particiód, mint választható opciót a bootolásnál. Az UHU Grubja biztos kezeli nekem az van fenn. -
meoindil
aktív tag
válasz
MoP_FX 57
üzenetére
Szia!
Azért Linux alatt játékkal ne nagyon számolj. Néhány program futtatható, másokhoz van linuxos installer és néhány megy emulátorral, csodát ne várj! Meg sem közelíti a windows több ezres játékkínálatát.
Ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: Bővebben: link
Szerintem játékra tarts fenn egy windowsos particiót és közben telepíts fel egy linuxot (UHU, blackPanther vagy ami tetszik) és ismerkedj vele.
Üdv
meoindil
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest