Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Suse Live-Eval verzióval használtam KDE-t, semmi gond nem volt hanggal. SB128 volt a hangkütyüm akkor. most a SoundMax-szal nemtom mit csinálnának, Live-Eval 8.2 volt ezen is, nem volt gond a KDE-vel. valamelyik nap felraktam Mandrake 8.1-et, az nem ismerte föl a hálóvezérlőt. ingyen letölthető 1 CD-s van esetleg más Linux? warez felejtős, 4Gb-os vinyóval nem lehet dc-zni

majd ha gariban megjön a másik, akkor majd visszatérek erre a lehetőségre is talán
bár UHU sztem bőven elég amit tud -
xmms ezt irja:
1. ellenőrizem, hogy megfelelöen van-e beállitva
2. ellenőrizzem a kimeneti plug-in-t. /szerintem nem ez a baj/
3.semmilyen más nem foglalja-e le az eszközt...
egyébként boot közben minden zöld [ OK ]
jah, és a 4. playgomb nyomásra lejátsza a zenét, csak hang nincs.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
-
-
-
proximus
senior tag
1. #984 : ez így semmit nem mond.

2. #986 : ez nem kernel üzenet, hanem a grub- é, az meg ugye a betöltő manager.
3. #987 : ez már jobb egy fokkal a részletek kérdésében
, + ua. mint a #984 akart lenni jól gondolom? Egyébként ezt a fajta kernel pánikot(ami egyébként lekezelt hiba) a ''kígyó a farkába harap'' eseteként lehetne jellemezni,
Ez legtöbbször figyelmetlenség eredménye, mert: a partíció(vagy maga a hardver(IDE vinyo)) kezeléséhez szükséges driver(ek) magán a partíción van(nak), így nem tölthető be. A legegyszerűbb megoldás: nem modulként [M] kell választani a gyökér partíció fájlrendszerét, (illetve a hardver driverét) hanem fixen bele a kernelbe [*]. -
proximus
senior tag
Hi!
1. Ezt én nem tudhassam, mert Gentoo -ista vagyok.
2. Nincs nyomtatóm
, szóval nem tudtam még alaposabban elmélyedni benne, de mintha az lpr -rel tudnád kezelni a nyomtatnivalót. Addig is: man lpr, vagy nyomtatás hogyan elolvasása: Bővebben: link -en.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár UHU sztem bőven elég amit tud

Viszont működik
(különös tekintettel a vbalószínüleg sajátos szintaxisra).

, szóval nem tudtam még alaposabban elmélyedni benne, de mintha az lpr -rel tudnád kezelni a nyomtatnivalót. Addig is: man lpr, vagy nyomtatás hogyan elolvasása: