- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Jaj, istenem.
Könyörgöm, hogy valaki segítsen már, mert esküszöm, hogy begojózok, vagy megnézem a tizedikről az út közepét.
Szal a helyzet a következő:
Felraktam az UHU Linux 1.0-át. Van ugye egy kábelmodemem, ami USB-re csatlakozik, meg van a hangkártyaám. Remekül ment az internet, töltött 5000-rel, mint egy állat, a haverom is látta. Igen ám, de nem volt hang. Szal újraindítottam egyéb oknál fogva a rendszert. Bejelentkezésnél a következőket tapasztaltam:
Betöltés alatt piros betükkel hiba, valami sound akármiben. Aztán az eth1-et nem láttam kiírva. Első bootnál még ki volt, mikor tudtam netezni, mert a modemet elvégre is egy hálókarinak kell felismernie. Aztán bejelentkezek a dolgokba, van hang, szépen szól, de nincs internet.
Ennyi a dolgok lényege. Most mitévő legyek? Lécci segítsetek, mert az őrületbe kerget az internet linux alatt.
Üdv: Balu
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest