- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
petakpa1
őstag
Szeva mindenkinek!
Most unalmamban elkezdtem ismerkedni a linuxal (az uhuval persze), és van egy két problémám:
Csak egy kis 2,1Gigás vinyóm van (illetve a nagyot egyelőre nem akarom összgányolni), így a telepítésnél meg kellett vágnom a cuccokat, hogy fölférjen.
Ezért a fő csoportok közül megszabadultam a Gnome, Free-X kezelőfelületektől, mert asuliban már a KDE vel edzettem. Továbbá nem telepítettem a fejlsztői, konzolos, és hálózati szerver részeket sem hisz egyenlőre nem kellenek.
A linux fel is települ, és el is indul hibátlanul, de csak karakteres módban
1, Az érdekelne, hogy hogy tudnám azt beállítani, hogy egyből a KDE jöjjön be?
2, Hogy tudok rendszergazdaként bejelentkezni? Ez gondolom kell majd. Mia rendszergazda usernameje? Ezt nem kellett megadni csak a jelszót, de bizonyára ott volt csak elkerülte a figyelmemet
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest