Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
- VHS digitalizálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
hali
új vagyok itt. jopár év után gondoltam ujra adok esélyt a linuxnak és megpróbálkozok vele. Annyit hallottam az UHU-ról hogy gondoltam megprobálom most ezt a disztribuciot. Fel is tettem, de sajnos valamiért folyamatosan 90%-on pörgeti a procit, és így használhatatlanul lassú. Egy ablakváltásnál 3-4 másodpercet kell várni, és ez rettenetesen idegesítő, arrol nem is beszélve hogy kínszenvedés használni a rendszert így. Egy VISTA mellé húztam fel, SWAP partíciót nem csináltam.
a gép paraméterei: core2duoT7200, 2GB 667MHz ram, 5400RPM vinyo. egy noti amugy. Mitől forgathatja mindkét magot közel 100%on a rendszen? bárminemű 5letet, segítséget szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest