Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Oké,
Letöltöttem a megfelelő binárist. Nagyjából képben vagyok a linuxban, csak szeretem játszani a hülyét
(ez azt jelenti, hogy tudom, hogy itt a bináris kódot kellene belefordítani a rendszermagba (kernel), csak én olyan suta vagyok, hogy nem tudom megcsinálni).
Szóval ott tartok, hogy a ''vezérlőpult'' nem jelzi, hogy rá lenne dugva egy USB-s hálózati adapter (pláne WiFi). (Jót nézek, mert a PCI-os hálókarit látja és korrektül ki is írja a MAC címet
)!
Elméletileg kellene lenni egy szkriptnek, ami lefuttatja a megfelelő komponenseket, amik szépen lefordulnak és így a kernel részeivé válnak (ha jól tévedek. Vagy modulok lesznek? Nem tiszta.).
Tulajdonképpen ezek a szkriptek helyettesítik a .exe állományokat, amiket úgy megszoktam. Nem?
Visszatérve. Asszem értem mi történik a linux op.rendszerben csak vagy nem tiszták a fogalmak vagy nem jól értelmezem őket ezért egy egyszerű driver telepítést sem tudok segítség nélkül megcsinálni.
Jajj de láma vagyok...
please F1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(ez azt jelenti, hogy tudom, hogy itt a bináris kódot kellene belefordítani a rendszermagba (kernel), csak én olyan suta vagyok, hogy nem tudom megcsinálni).
)!
please F1