- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Oké,
Letöltöttem a megfelelő binárist. Nagyjából képben vagyok a linuxban, csak szeretem játszani a hülyét(ez azt jelenti, hogy tudom, hogy itt a bináris kódot kellene belefordítani a rendszermagba (kernel), csak én olyan suta vagyok, hogy nem tudom megcsinálni).
Szóval ott tartok, hogy a ''vezérlőpult'' nem jelzi, hogy rá lenne dugva egy USB-s hálózati adapter (pláne WiFi). (Jót nézek, mert a PCI-os hálókarit látja és korrektül ki is írja a MAC címet)!
Elméletileg kellene lenni egy szkriptnek, ami lefuttatja a megfelelő komponenseket, amik szépen lefordulnak és így a kernel részeivé válnak (ha jól tévedek. Vagy modulok lesznek? Nem tiszta.).
Tulajdonképpen ezek a szkriptek helyettesítik a .exe állományokat, amiket úgy megszoktam. Nem?
Visszatérve. Asszem értem mi történik a linux op.rendszerben csak vagy nem tiszták a fogalmak vagy nem jól értelmezem őket ezért egy egyszerű driver telepítést sem tudok segítség nélkül megcsinálni.
Jajj de láma vagyok...please F1
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- 3D nyomtatás
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adobe Photoshop
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest