Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
.:MIKe:.
üzenetére
Alapvetően én úgy vettem észre azok a programok futnak el többe-kevésbé jól wine alatt, amik elvannak magukban. Szóval nem akarnak pl. hálókártyához nyúlni, mindenféle extra dll-t használni, stb.
A vmware ellenben tökéletesen működik, csak sok helyet foglal (egy egész oprendszernyit ugyebár, lévén ez az egész gépet emulálja, szóval kell telepíteni egy oprendszert), illetve nem is túl gyors. Ellenben tökéletesen működik minden, én arra használtam, hogy a scanneremnek nincs (nem volt) drivere linux alá, így ezzel scanneltem, ha kellett valami, ment gond nélkül.
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Gitárerősítő Boss Katana 50
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én használok wint és ubuntut is, és a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is beszoptam a múlkor egy szart.Reinstall lett a vége.Persze most már jobban odafigyelek,de utólag mindenki okos.