- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ez nem csak veled van így.
ha feltetted a multiverse repót is a /etc/apt/sources.list-be (a végefele van 2 sor, az elől kell kivenni a #-t), akkor apt-get install mc.
képszerkesztőből sok van, én a gimpet használom, és ez az általad felsorolt 3 kritériumból legalább kettőt nem teljesít. -
rzoli
senior tag
Letöltöttem a sourceforge.net -ről az amsn-t.
Ezzel próbálkoztam:
sudo apt-get install amsn_0.96RC1-1kubuntu1_i386.deb
Csomaglisták olvasása... Kész
Függőségi fa építése... Kész
E: Nem található a(z) amsn_0.96RC1-1kubuntu1_i386.deb csomag
Pedig ott van a /home/rzoli -ban:
dir
amsn_0.96RC1-1kubuntu1_i386.deb Desktop gaim-2.0.0beta3.tar.gz
c Examples install_flash_player_7_linux
d gaim-2.0.0beta3 wpa -
Sianis
addikt
Szia!
A wallet-hez megadtál valamilyen jelszót, mikor először használtad. Olyan ez, mintha letitkosítottad volna a wpa jelszavad egy másikkal és csak azzal oldható fel. Tehát semmi root vagy ilyesmi jelszó, az kell amit megadtál ''akkor''.
Gaim is használható. A csomaglistád rendben van? Minden tároló engedélyezve és frissítve a csomaglista?
Sianis -
Sianis
addikt
Sajna a NetworkManager-nek ''még'' ( reméljük lesz ) nincs saját jelszómentése, amit be lehetne állítani, hogy ne kérje. Ezért, hogy kiolvassa a wpa és stb kulcsokat meg kell adni Gnome alatt a keyring jelszavát KDE a wallet jelszavát. Ha túl sokszor jön fel ott gond van, ha minden indításkor csak egyszer, az rendeltetés szerű működés.
Sianis -
Sianis
addikt
-
rzoli
senior tag
/dev/hda5 /mnt/windowsd ntfs ro,user,umask=0222,nls=utf8 0 0
Ez a user szócska sokat segít.
De.... nem enged a /mnt könyvtárba könyvtárat létrehozni. Anélkül pedig nincs csatolási pont. root felhasználót és jelszavát eddig még nem láttam... bár lehet, hogy ez az én szerencsém.
Egyenlőre a /home/rzoli -ba mountoltam, de ez gondolom nem túl elegáns...
Z
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest