Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
-
hcstuning
tag
Ezzel már próbáltam...Van egy leírás egy oldalon, ahol leírják, hogyan kell felrakni egy csomó programot, és az ott olvasottak alapján átírtam egy fájlt, vszleg azt, hogy ha beírom azt, hogy apt-get install akkor arról a linkről töltse le a programot automatán. Vszleg ezért nem megy az uninstall.Ha visszacserélem a fájl tartalmát, mert csináltam backupot, akkor elvileg műxik, nem?
hcs
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Telepítettem de még mindig problémázik

Viszont a winyo mountolást megoldottam.
Más.
Hogyan mondjam meg az mc-nek, hogy latin2-t használjon és ne utf-8-at? Már hülyére keresgéltem magam a menüben.. :s
És előszokott jönni egy elég idegesítő hiba, 1xcsak fehérség és kész semit nem csinál, parancssorba sem tudok váltani és bill kombinálióra sem lép ki. Ez lehet egyértelmű vinyó hiba? Régen is ugyan ezt csinálta.
Aktív témák
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest