Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ott kezdődik a baj, hogy cpufreq kt nincs...
* Starting power management daemon powersaved FATAL: Error inserting speedstep_centrino (/lib/modules/2.6.17-10-generic/kernel/arch/i386/kernel/cpu/cpufreq/speedstep-centrino.ko): No such device
tippelek arra, hogy generic helyett más image kellene... de melyik? i386?
mod: közben kipróbáltam, az i386 nagyon nem bejövős, az csak 1 procimagot lát, és a wlan se él alatta. még próbálkozok. -
Sianis
addikt
Én szeretem a Gnome-ot.
Nekem kezelhetőbb, mint a KDE. Próbáltam párszor áttérni KDE-re, de egyszerűen nem megy, mert valami kényelmes vagy alapvető Gnome szolgáltatás hiánya egyenesen idegesítővé válik. Mondjuk az Ubuntu nem elkötelezett, hiszen mind Gnome, mind KDE mind pedig XFCE ablakkezelővel szállított telepítő elérhető.
Sianis -
ngabor2
nagyúr
... és 1.5GHz, ill. 512MB felett már abszolút nem lehet lassúságra panaszkodni. persze ez nem jelenti azt, hogy lassabb gépre nem ajánlott feltenni. annak idején 500MHz-en 128MB mellett is ez ment, mert annyival összeszedettebb volt, mint a gnome, hogy az induláskori lassúság bőven megérte.
amúgy a gnome-mal sincs bajom, mostanában a kisebb gépeken inkább azt használtam.
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest