Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alu

senior tag

válasz hcl #41067 üzenetére

Fast Startup be van kapcsolva a Win-en?
    Jó a kérdés, szerintem nincs. De nem rendszer vinyó, kizárólag adatok vannak rajta. Szóval nem értem miért problémázik a linux. Majd egyszer újra formázom... :U

inf3rno

Köszönöm a részletes választ! Tehát ha benyeltem egy ilyen vírust, de még nem tudok róla és pont akkor lép akcióba, amikor épp be vagyok loginolva az amúgy user adatokkal védett megosztásomba, akkor nagy eséllyel oda is betalál. Bíztató ;]

-----

Ubuntura létezik olyan kész megoldás, amivel egy adott mappa tartalmát előre beállított időpontban automatikusan át tudom másolni egy másik mappába? Igazából egy backup készítése lenne a cél úgy, hogy a korábbi backupot teljesen felülírja.

Röviden adott két merevlemez: ADAT_HDD és BACKUP_HDD. Annyi lenne a lényeg, hogy pl. minden vasárnap 2:00 -kor induljon el egy mentési folyamat, ami az ADAT_HDD tartalmát egy az egyben átmásolja a BACKUP_HDD -re (fontos lenne, hogy azokat a fájlokat, amik a BACKUP_HDD -n megtalálhatók egy előző mentésben, de azóta az adat vinyóról törölve lettek, azt a soron következő mentés eseménykor ne tartsa meg a BACKUP_HDD -n, hanem törölje és mentés után egy az egyben az ADAT_HDD tartalma legyen a BACKUP_HDD -n.)
    Nem tudom erre létezik-e kész megoldás, esetleg jobban járok, ha valami kis scriptben megcsinálom magamnak vagy teljesen túlbonyolítottam a dolgokat? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés