Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Dave™ #38876 üzenetére

Nekem teljesen mas a felhasznalasi teruletem. Barhol mukodo akkumulatoros rendszer kell es itt minden 10W tobbletfogyasztas orakba merheto uzemido csokkenest eredmenyez, vagy be kene ruhaznom 40-50 kilos akkumulatorokba.

Annyit tudok a temahoz hozzatenni hogy szamtalan fogyasztasi tesztet csinaltam, egy 4 digites 12 voltos fogyasztasmero celmuszerrel.
    Ugyanolyan korulmenyek, nagyon hasonlo hasznalati szokasok alapjan, kb. 50 teszt eredmenye az hogy egy megfeleloen beallitott Windows10 fogyasztasa atlagolva 24Wh, egy Kubuntu 24Wh a Manjaro meg 23Wh.
    A meresek es a korulmenyek szorasa miatt en teljes bizonyossaggal ki merem jelenteni hogy semmi de semmi elteres nincs a ket nagy rivalis eroforras igenyebe ugyanolyan, vagy nagyon hasonlo tesztkorulmenyek kozott.

Ha gondolod, mivel en vagyonor vagyok, kinnt terepen a szabadidom szinte vegtelen, ismet megcsinalom a fogyasztasi teszteket, altalaban 14-15 oras sessionok szoktak lenni egy szolgalatom alatt. Akar 100x meg tudom csinalni es par honap mulva tudositalak az eredmenyekrol.
    De hogy ugyanez fog kijonni par% elteressel arra most latatlanba merget vennek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés