- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok
A következő problémám van az Ubuntu 8.04-el:
Az "Adminisztrációs alkalmazás" indítása után (Frissítés kezelő, Synaptic, stb) gyakorlatilag nem történik semmi. Nem jön fel az admin jelszót kérő ablak, így nem tudok sem frissíteni, sem csomagokat fel vagy lerakni. Régebben is történt már ilyen, de akkor a másodszori indításra mindig felugrott a jelszót kérő ablak.
Kösz -
Zolee_70
senior tag
Eddig baromira meg voltam elégedve az Ubuntuval, és teljesen lázba jöttem az új verzió elérhetőségétől.
A jól beállított rendszeremet nem akartam elrontani, gondoltam a frissítés jó lesz. Hát nem lett jó, a fájlrendszerrel van valami nyűgje. A /home nem elérhető, stb. Ennyit a frissítésről....Kezdhetem elölről az egészet (olyan windows filling-em van).
Aktív témák
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Autószerelők, autószerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest