Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
Stoner
csendes tag
Sziasztok!
Újonc linuxosként nagyon alap kérdésem/problémám lenne, de remélem valaki hajlandó segíteni és nem csak a "használd a keresőt, paraszt!" kommentek számát fogom gerjeszteni.
Adott egy gép (celeron 2,6ghz, 1,5GB DDR, Geforce 6200) és egy frissen telepített Ubuntu 11.10. A gond, hogy iszonyat lassú a grafikus felület, mintha egyáltalán nem lenne hardves gyorsítás. Az opengl 3d-ben szerintem működik, legalábbis a Globs több száz fps-t dobott, de 2D-ben tetűlassú az egész. Nvidia meghajtó elvileg telepítve/aktiválva, legalábbis az Nvidia x Server settingset el tudom érni (driver version 280.13) és korrekten kiírja a GPU adatait. Próbáltam Unity 2D-vel és Gnome classic felülettel is, de ugyanaz. Youtube 360p videók ablakban is akadoznak, fullscreen-ben meg képregény. Firefox scroll is nagyon lassú, ablakok rendezgetése a desktopon szintén. Milyen lépést hagytam ki? Gondolom egy ilyen nem túl izmos konfigon is azért elfogadhatóan kéne mennie. Előre is köszi minden tanácsot!
Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Formula-1
- Witcher topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Luck Dragon: Óraátállítás
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest