Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Aktív témák
-
EmThor
addikt
no, ubuntu-t gyorsan "lecseréltem" kiwi ubuntura, megy minden pöpec, de hogy a windows-t igazán kiválthassa, 1-2 dolog hiányzik
-nvidia driver felbontást valahogy nem akarja megtartani, de hamar visszaállítom. tv-re is sikerült 720p képet kirakni

-x-fi hangkártyámat egyáltalán nem támogatja, 1db béta 64bites linux driver van csak a creative oldalán
-esik szét a kép, v-sync-et hiába kapcsolom be, de ez a videólejátszásnál a legrosszabb, legyen az vlc, xine vagy mplayer
lehet suse 10.3-al próbálkozok 64biten, csak így kényelmes volt kiwivel, hogy firefox alá megvan az összes flash plugin, stb

-
EmThor
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
ez csak természetes, köszönöm a gyors válaszod!
-
EmThor
addikt
üdv
abszolút n00b vagyok linuxhoz, xp-m van fenn de váltanék, vid kártya (nvidia) + x-fi hang drivereket már találtam, torrent, film net + zene lenne, melyik linuxot rakjam fel?
suse 10.3 vagy valamelyik ubuntu? sok éve xp-zek, tapasztalat van, de linuxhoz 0.
szal melyik "felhasználóbarát"Köszi!

Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs