Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
EmThor
addikt
no, ubuntu-t gyorsan "lecseréltem" kiwi ubuntura, megy minden pöpec, de hogy a windows-t igazán kiválthassa, 1-2 dolog hiányzik
-nvidia driver felbontást valahogy nem akarja megtartani, de hamar visszaállítom. tv-re is sikerült 720p képet kirakni

-x-fi hangkártyámat egyáltalán nem támogatja, 1db béta 64bites linux driver van csak a creative oldalán
-esik szét a kép, v-sync-et hiába kapcsolom be, de ez a videólejátszásnál a legrosszabb, legyen az vlc, xine vagy mplayer
lehet suse 10.3-al próbálkozok 64biten, csak így kényelmes volt kiwivel, hogy firefox alá megvan az összes flash plugin, stb

-
EmThor
addikt
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
ez csak természetes, köszönöm a gyors válaszod!
-
EmThor
addikt
üdv
abszolút n00b vagyok linuxhoz, xp-m van fenn de váltanék, vid kártya (nvidia) + x-fi hang drivereket már találtam, torrent, film net + zene lenne, melyik linuxot rakjam fel?
suse 10.3 vagy valamelyik ubuntu? sok éve xp-zek, tapasztalat van, de linuxhoz 0.
szal melyik "felhasználóbarát"Köszi!

Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs