- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
_NCT
addikt
Kérdeznék a mélyen tisztelt közösségtől!
Amilo L7310GW notinak tényleg annyira hulladék hardware-e van,hogy nem tud rá normálisan felmászni a Linux? Ugyanis az USB alrendszer meghal live cd és telepített ubi alól is. Próbáltam már mindenféle Linux disztrókat,mindnél ugyanaz a helyzet: acpi=off, acpi=oldboot, acpi=force irqpoll, acpi=irqpoll vótmá, de sajnos ha az ACPI-vel mahinálok, akkor az USB alrendszer elindul, viszont wifi nem működik. Valakinek van hasonló masinája,amin Linux fut?
-
_NCT
addikt
Valaki forgatta már ezt a könyvet? Én megvettem és belelapozva egész jónak tűnik, alapokat szépen elmagyarázza. Mármint aki tud angolul valamelyest olvasni

-
-
_NCT
addikt
1 napja használok Linux-ot, nem hiszem hogy össze tudok dobni egy script-et ehhez, programozói tudásom az kimerül a batch fájlok írásában Windows alatt xD Gondolom ehhez kellene tudni C-ben programozni, na az az amit nem tanultam se a főiskolán, se itthon, mert nem vonzott

-
_NCT
addikt
Igen mint Front Panel

Nálam is megy a hang, csak idegesít, hogy minden egyes zeneszámnál külön be kell állítani, hogy 5.1-es csatornát használjon, ha azt akarom hogy működjön ahogy kell. Valamint a korábban említett FP is jó lenne ha működne, este azért fülesre váltok/váltanék. 1 napja guglizok, de csak a szívás van a Xonar hangkarival Linux téren
Kellett nekem normális hangkártyát venni.... 
-
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Valaki Alsa Driver fordításban tudna segíteni??1.0.25-el küzdök tegnap óta, de már forr az agyam... A driver, lib mappák fordulnak úgy ahogy kell, viszont az utils mappa már a configure-nél elszáll hibával, valami olyasmi hogy :
>checking for snd_ctl_elem_add_enumerated... no
>configure: error: No user enum control support in alsa-libValamelyik fórumon olvastam hogy a libasound2-dev okozza a gázt, mivel a régebbi 1.0.24-es driver-re hivatkozik, tehát ezt eltávolítottam a következő paranccsal:
sudo apt-get autoremove libasound2-dev
ekkor fordul az utils is, a gép restart, majd
sudo alsaconf
itt beállítom amit be kell, majd restart. Ezután szintén terminál-->
sudo modprobe snd-oxygen
ezután pedig szépen dobja a fatálakat.....
Nem vagyok nagy Linux-os 2 napja nyúzom a rendszert, viszont a hang fontos lenne számomra. Ha valami hülyeséget írtam sorry

-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Nos rászántam magam,hogy egy kicsit Linux-ot megismerem a Kíndóz után. Ubuntu 11.10-et tettem fel, s kérdésem a következő:
Asus Xonar DG-hez ugye eddig nem nagyon volt jó az Alsa driver, ezért Pulseaudio-t kellett használni, ami nem volt a legjobb, mert pl zeneszám váltásnál egyszerűen az 5.1-ből nem jött mély hang, újra kellett állítani. Viszont most megjelent az Alsa 1.0.25-ös verzió, ezt szeretném valahogyan felvarázsolni a gépemre, de sajnos még 1 napos Linuxozás után nem vagyok guru.
Google a barátom, de ő sem tudott még segíteni :SMagyarul hogy tudom feltenni az 1.0.25-ös Alsa-t? Köszi a segítséget!

Aktív témák
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Windows 11
- NBA és kosárlabda topic
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kellett nekem normális hangkártyát venni.... 
Majd talán 2013-ban fogja támogatni a hangkártyát