- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Visszaállítod az mbr-t, majd formázhatod/törölheted a Linux particiókat. Ext4-et még nem próbáltam, állítólag nem teljesen kiforrott. Nekem intel chipsetes a gépem (dell XPS M1330), minden linux disztró fut rajta, amit próbáltam (pclinuxos, mandriva, dreamlinux, gentoo, sabayon, kiwilinux, ubuntustudio, fedora) Ha nem vagy gyakorlott grub ügyekben, maradj a 9.04-nél, bizonyos rpm-es cuccoknál bonyolultabb a visszaállítása az mbr-nek. Ha van lehetőséged, csinálj acronis trueimage mentés a gépről külső hdd-re, jól jöhet esetenként. Nekem fenn volt xp, linux, mindegyik windows 7, ebből az utolsó legyalulta az adat+mentés particiómat, szerencsére megvolt külső vinyón minden és ment vissza, a windows7 pedig a kukába.
-
premete
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Megoldható, talán legegyszerűbben a MBR elmentésével, majd visszaállításával.
Ha egyáltalán nem akarsz a HDD-hez nyúlni, arra is van bevált módszer, nekem is egy 8 gb-os microsd-n van az ubuntu 9.04, ehhez a módszerhez az kell, hogy usb-ről tudjon bootolni a laptop:
Link -
premete
veterán
Ma tettem fel a 9.04-et, (Kiwilinux) Borzasztó lassan tölti be a weboldalakat, pedig a sebesség rendben van, a frissítéseket 3500 kB/s sebességgel szedi. Van valami beállítás, ami a régebbi változatokban nem kellett? Benne lévő Tűzrókát használnám.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest