Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Aktív témák
- 

premete
veterán
válasz

leviske

üzenetére
						Visszaállítod az mbr-t, majd formázhatod/törölheted a Linux particiókat. Ext4-et még nem próbáltam, állítólag nem teljesen kiforrott. Nekem intel chipsetes a gépem (dell XPS M1330), minden linux disztró fut rajta, amit próbáltam (pclinuxos, mandriva, dreamlinux, gentoo, sabayon, kiwilinux, ubuntustudio, fedora) Ha nem vagy gyakorlott grub ügyekben, maradj a 9.04-nél, bizonyos rpm-es cuccoknál bonyolultabb a visszaállítása az mbr-nek. Ha van lehetőséged, csinálj acronis trueimage mentés a gépről külső hdd-re, jól jöhet esetenként. Nekem fenn volt xp, linux, mindegyik windows 7, ebből az utolsó legyalulta az adat+mentés particiómat, szerencsére megvolt külső vinyón minden és ment vissza, a windows7 pedig a kukába.
 - 

premete
veterán
válasz

leviske

üzenetére
						Megoldható, talán legegyszerűbben a MBR elmentésével, majd visszaállításával.
Ha egyáltalán nem akarsz a HDD-hez nyúlni, arra is van bevált módszer, nekem is egy 8 gb-os microsd-n van az ubuntu 9.04, ehhez a módszerhez az kell, hogy usb-ről tudjon bootolni a laptop:
Link - 

premete
veterán
Ma tettem fel a 9.04-et, (Kiwilinux) Borzasztó lassan tölti be a weboldalakat, pedig a sebesség rendben van, a frissítéseket 3500 kB/s sebességgel szedi. Van valami beállítás, ami a régebbi változatokban nem kellett? Benne lévő Tűzrókát használnám.

Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
 - Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
 - Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
 - Battlefield 5 PC SteelBook és játék

- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
 - Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
 - DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
 - LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest