Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
Taktoj
üzenetére
Én még ezt az oldalt szoktam ajánlgatni. Nekem anno hiánypótló volt, bár nem egy szájbarágós oldal.
(#44390) Nowhereman Van aki testre szabni akarja a felületet, van aki csak használni a gépét. A random fagyások hátterében meg valami egyéb okot nem árt keresni, mert effélét ritkán látni még unity használata esetén is. A natty első hónapjában voltak kisebb-nagyobb problémák, de bővítményektől erősen függ a dolog -- egy hiba a bővítményben rántotta magával a unity-t compizt, bár ilyen problémám nekem a gnome2-vel is voltak. A persze való igaz, hogy az ott használt elemekben a hosszú évek alatt elég sok hibát eltüntettek.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest