Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
harry3
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Igen. Minden fent van, pont ezért nem tudom, hogy miért nem jelennek meg.

-
harry3
őstag
Lenne egy kérdésem régebben: az Ubuntu-ban voltak olyan effektek, hogy burn, explode... Most a 8.10-ben nekem nincs, pedig már újra is raktam a CompizFusiont. Honnan lehetne letölteni az effekteket és a képernyővédő plugint, vagy egyéb pluginokat?
Még egy kérdés: Hogy lehet megcsinálni, hogy KDE4 felülte legyen az Ubuntu-nak? Nem szeretném, hogy a KDE-s programokat feltelepítse, csak annyit hogy forgathatók legyenek az ikonok, tehát csak az asztal legyen KDE4-es. -
harry3
őstag
Sziasztok.Eltűnt az a sok program, a témát és az egeret nem tudom megváltoztatni, mert ugyan az marad. Mit állíthattam el?
-
harry3
őstag
válasz
valóságépítő
üzenetére
Köszi megy, de ez durva.
Mégis egyszerű (kivéve rájönni). -
harry3
őstag
válasz
valóságépítő
üzenetére
apt-get
-
harry3
őstag
Sziasztok. Feltettem a KDE-t és kubuntum lett. Ezt hogy lehet eltávolítani?
-
harry3
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Köszi.
-
harry3
őstag
Sziasztok.
Felraktam az Emerald theme managert és amikor beírom a Terminálba hogy emerald --replace akkor megy a téma, de miután bezárom eltűnik az ablak széle. Fel kellene venni az automatikusan induló programok közé, de nem tudom, hogy milyen fájlt kell kitallózni hogy működjön. Mit kell a parancshoz írni? -
harry3
őstag
Sziasztok. Ubuntu es XP volt a gepemen, az XP~t ujraraktam, de most bootnal nem tudok valasztani, hogy az Ubuntu~t toltse be. Ilyenkor mi a teendo?
-
harry3
őstag
Sziasztok. Az innen letöltött témát hogy lehet alkalmazni?
[link]
Berylt használok, ha ez fontos, mert láttam egy olyan menüpontot. -
harry3
őstag
És hogy lehet megváltoztatni a tálcát?Nem sikerül a téma. Milyen fájlt kell megnyitni amikor újat töltök le?
-
harry3
őstag
Hogy lehet egy általam letöltött témát alkalmazni?
-
harry3
őstag
Megy az égés, csak nem volt bekapcsolva.És hogy lehet beállítani, hogy a Beryl bekapcsoláskor elinduljon?
-
harry3
őstag
Hogy lehet ATI drivert telepíteni, hogy menjen a 3D meg minden szépen?Az fglrx már fennt van.
-
harry3
őstag
???
-
harry3
őstag
Sziasztok.Amikor telepíteni akarom a Ubuntu 7.10-et akkor nem indul a telepítő.Beírom acpi=off és megy is.Amikor kész és ki akarom kapcsolni a gépet nem kapcsol ki.A menu.Ist fájlban módosítom az acpi=ott-ot acpi=on-ra és nem kapcsol be a gép.Starting up....és megáll, amúgy laptopom van.Mit csináljak?
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- alza vélemények - tapasztalatok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mégis egyszerű (kivéve rájönni).