- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
Bobby G.
üzenetére
Szeva! Velem is megesett. Megoldás a következő. Csökkentett módban elindítod és beírod a következő sort:
sudo dpkg-reconfigure -phigh xserver-xorg
és utánna be tudsz lépni grafikus felületen is.
Az ubuntu betegsége, videókártya csere után is megesik. majd csak kijavítják. -
ughhh
senior tag
Üdv! Valakinek sikerült már 7900GS kártyát működésre bírni ubuntu 7.10 amd64 alatt. A zárt meghalytók telepítése után sem müxik. Most az "nv" driverrel megy de a 3D elég siralmas és nem tudok jácccani a Tremolous-al.
Próbálkoztam a gyári meghalytó telepítésével, de ha csökkentett módban próbálom akkor nem tud letölteni valamit, ha a gnome alol akarom telepíteni az sem jó mert azt mondja lőjjem le az Xservert azt meg nem tudom hogyan kell szaxerűen csinálni. 
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Architech NOVA Gamer PC
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbálkoztam a gyári meghalytó telepítésével, de ha csökkentett módban próbálom akkor nem tud letölteni valamit, ha a gnome alol akarom telepíteni az sem jó mert azt mondja lőjjem le az Xservert azt meg nem tudom hogyan kell szaxerűen csinálni.