Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
butyiba
üzenetére
Total Commanderhez van sftp plugin, inkább azzal próbálkozz mint sambával
ha viszont minden áron ragaszkodsz hozzá: akkor lenne a legkisebb sebezhetőség, ha tudnál 3 dedikált mappát csinálni az bin-be, etc-be, var-ba, és azokat tennéd mindenki számára elérhetőnek. így max a feltöltött fájljaidat tenné tönkre az első adódó, a lokális hálódra csatlakozó user
ja és ha ssh-t állítsz be, erős jelszót használj -
Vladi
nagyúr
válasz
butyiba
üzenetére
Egyszerűbb:
Megosztasz egy könyvtárat. Oda másolod ami kell. Majd ssh-n belépsz, kapsz egy terminált. Win alól a putty programmal. Aztán mc programmal másolgatsz ami kell.De amúgy meg:
/etc: itt txt fájlokban vannak a beállítások. Belépsz ugye terminálon ahogy már írtam, és mc vagy nano programmal tudod szerkeszteni a fájlokat, nem kell másolni mindig./bin:
Ezt miért akarod piszkálni?/var
Jó ezt értem.
De azért gyorsabban haladnánk, ha elárulnád mit futtatsz. Titok?
Tippelek: webszerver? -
Vladi
nagyúr
válasz
butyiba
üzenetére
"Tudtok segíteni mit kellene az smb.conf-ba a share alá beírni, hogy teljes legyen a jogosultságom és XP alól tudjak bármit ide-oda másolni ?"
Hátőőő nem egy jó ötlet. Mert a szerver oldalon kellene a könyvtárak és fájlok jogosultságát beállítani.
De mi az amit szeretnél ide oda másolgatni? Jobb lenne ssh-n keresztül intézni az ilyesmit.(#17017) Votyesz13
(#17014) Bikkrom:
Meg kéne nézni alaposan a krómot, hogy be lehet -e állítani máshogy. Mert nekem is van FF de a saját cuccait használja. Nálad meg úgy fest csak a FF-ra mászik rá.
Az is lehet, hogy így volt forgatva, nem tudom. Max este tudom megnézni.
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest