Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia az történt,hogy hallgattam a zenét és akkor bejött a frissítés jelző.Ekkor egy hatalmasat nyekkent a hangszóró és utána megszűnt a hang
.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang. -
blackmoto
senior tag
A tíz évet nem tudtam, csak hogy kéne lennie. Viszont akkor nem értem hogy a panelre tett applet-en mért mutat 80% körüli hálózatkihasználtságot, amikor semmi sem használja. Legalábbis én nem. És ezt tartósan műveli. Se frissítés, se más nem megy, aminek kéne a net.
A hdparm-nak kell a sudo parancs. Ha beteszem az automatikusan induló progik közé, akkor még kér jelszót. Nekem az kéne, hogy ne is vegyem észre hogy működik. Csak tegye a dolgát. Szeretném, ha igaz lenne a szlogen: It just works...

Várom a "hozzárétők" javaslatait.
Az eddigieket pedig köszönöm!

-
escape
aktív tag
Jobb klikk az egyik panelre és panel hozzáadása, szóval kettő van egymáson:
http://images.netbag.hu/20080227/21303754810.png
csak mikor bekapcsolom a gépet mindig helyet cserél a kettő, és én ezt nem szeretném.. -
escape
aktív tag
Akkor oké..

Már ezt is tudjuk ;)noon: az írás is ott van.. Nálam CTRL+S el lehet és Ctrl+Backspace a törlés, egyébként be lehet állitani, most azért nem akarok feltenni hogy megnézzem, de ha rákattintasz, akkor az utolsó beállitási fülön ottvannak a billentyü kombináciok.. ;)
A Compiz topicja..
Nézz szét.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.Hibába álitok mindent max akkor sincsen hang,lefuttatom a beállításokat jelzi,hogy van fut a teszt de nincsen hang.A xp alatt van hang.