Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Hangbeállítások > Hardver lap > Kiválasztod a HDMI Audiot > Profil: Kikapcsolva,
majd a Kimenet lapon - ha nem ott van, akkor - a Belső hangforráshoz állítod a hangkimeneti eszköz rádiókapcsolójátEgyébként próbaképp bekapcsoltam az enyémet, és ugyanúgy volt hang, mint előtte...
-
Fooler89
őstag
Helloztok
Subnotimra felraktam az ubuntu 10.10 ismerkedni vele.
Sok kérdésemre a választ ki tudtam googlézni de erre nem találom.
Eddig nagyon tetszik de egyszer gondoltam neki állok leszedni a bisigi témák közül az aquadreamset. Tetszett, de a dokkot sehogy se tudtam beállítani, találtam olyan leírást ahol azt állították, hogy compiz kell hozzá. Feltettem, de most oda jutottam, hogy induláskor a felső sáv (bezárás, teljes méret, kicsinyítés) gombok nincsenek meg.
Annyit tudtam csinálni, hogy compiz fusionnal visszaállitottam metacityre majd ha nyomok egy reload windows managert akkor ujra van ez a felső sáv.Az lenne a kérdésem, hogy lehetne azt megoldani, hogy újraindulás után is megmaradjon ez a beállítás. Ha lehetséges a téma és a compiz teljes letörlésével de az alul leírt gyorsaság meg maradjon.
Megjegyzés: Sokat gyorsult tőle a megjelenítés. A görgetés és az ablakok váltakozása, gondolom ebben már van videokártyás gyorsítás mert amúgy egy atom n270-es nv ionos notiról beszélünk.
Szvsz ezek a compizos ugrálások meg nagyon gázok

Aktív témák
Hirdetés
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest