Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
-
Szia!
Milyen géped van?

Abból meg tudom mondani mi a problem...
kb. azt mondja az angol szöveg, hogy vmi olyan egzotikus HW-d van, hogy arra nem megy fel az MC... (ez eléggé tág fogalom... lehet p1-es géped, de lehet Intel QX9950 Tri SLI 9850GX2-d is)

AZ UTOLSÓ MONDAT VÉGE ÉRDEKES: "not support your computer type" ---> "nem támogatom a Te számítógép tipusodat..."
Üdv. Core2
-
PWR
aktív tag
a DHCP-t az /etc/network/interfaces alatt tudod belőni. Az eth0-nál (goldolom, 1 hálókari van) az
iface eth0 inet dhcp
álljon - ha eddig statikus volt, akkor a dhcp helyett static áll.Nem tudod azt a hálókarit betenni a gépbe, amit eddig használtál az upc-vel? az lenne a legegyszerübb. vagy újra regisztrálni a mac-et az upc-nél, ahogy előttem irták (nem tudom, ez ingyen van-e) vagy vegyél egy routert, azon lehet állítani a WAN MAC-et.
Aktív témák
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Formula-1
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gumi és felni topik
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(sztem ez itt a problem.... 
pomm mester írása