Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Ha jól értem tehát szeretnéd a vindóz _helyett_ használni? Nem tudsz kialakítani egy szabad partíciót Ubuntunak, és akkor mindkettőt megtarthatod? Vagy nem is szeretnél?
x64 a 64 bites verzió. 3-4GB ram felett, esetleg 64 bites procinál megfontolandó, bár én egyelőre maradnék az i386 Desktop verziónál. ISO-t letöltöd, lemezre ír, boot, és mehet is a telepítés. Lesz egy particionálós rész, ha ott a manuált választod, akkor szabadon állítgathatod a partíciókat, vagyis akár az egész lemezt leformázhatod
Parancssor: hát őszintén, szerintem azért kell, vagy legalábbis néha jól jön, vagy van pár dolog, amit könnyebb onnan megoldani (vagy van, amit onnan kell, pl. nvidia driver telepítése, de persze ez csak pár parancs, nem nehéz). Annyira nem vészes, neten sok segítséget, konkrét leírásokat, parancsokat találsz, ha esetleg nem ismernéd őket annyira.
Szerintem érdemes kipróbálni, bár az első telepítést én inkább virtuálisan csinálnám (pl vmware-en, ingyenes), és ha ott megy, akkor mehet élesben. Illetve a vindózt megtartanám, jól jöhet az.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest