Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Protezis
üzenetére
Hali!
Én maximum az Option ''AGPMode'' ''4'' részt venném ki, szerintem automatikusan beáll az elérhető legnagyobb sebességre. A többi szerintem maradhat, mivel annyira mindegy, hogy mi az identifier. Egyedül arra jó, hogy a Xorg tudja, hogy éppen milyen kártya tulajdonságait akarod használni másra nem kell. DRI modul maradhat, DRI mode 0666 maradhat.
Driver-t nem kell installálni. Egyedül annyi fog történni, hogy mga modul helyett nvidia modult fog betölteni. Szóval nem fog soha belekotyogni az előző videókártya abba, hogy neked éppen most milyen van.
Sianis
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest