Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
Aktív témák
-
Lenry
félisten
most feltelepítettem még a Xine-t és az Xfmedia-t is, de egyik sem ad hangot... az egyetlen ami hangot ad az a Rythmbox zenelejátszó, de annak meg nem találom a hangbeállításait, hogy megnézhessem, hogy mire küldi ki a a hangot...
Gabor: igen, több kártyám van, az alaplapi integrált ICH5, és egy régi Creative Ensoniq AudioPCI, utóbbi az ami használva van...
feliratban haladtam annyit, hogy a legtöbb player már betölti, viszont már nem ad hangot egyik sem... karakterkódolás: német film, angol felirattal, úgyhogy szerintem nem az a baj... bár a német nevek tartalmaznak ékezeteket, a szóban forgó mű ugyanis Leni Riefenstahl 1935-ös Triumph des Willes c. műve, melyben pl a Führer neve, ugye tartalmaz egy ü betűt...
-
n0_gAboR
őstag
Tobb hangkartyad van?
Kimenetnel probald valasztani a pulseaudio-t.Totem-ben pedig be lehet allitani hogy a filmmel azonos nevu feliratokat betoltse (case sensitive mint unix(like) filerendszerekben minden altalaban).
VLC-ben es Mplayer-ben nekem csak ugy mukodtek rendesen az ekezetes feliratok hogyha beallitottam kodolasnak a CP1250 kodolast (Windows Slavic/Central European)
Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Könyvajánló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- iPhone topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Ulefone RugKing
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest