Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Sajnálom. Nálam több gépen és kernellel is futott... Más hibák nincsenek?
Esetleg synaptic, és ott válaszd az újratelepítést. Shotwell nem jó egyébként?Rájöttem (OMG!) mi a baj a linuxal! Most komolyan: nincs egy normális weboldaluk. Ubuntu.com, opensuse.org, és a fedoraproject.org jók, de a többi... ellátogattam screenshotokért xubuntu, Lubuntu meg halom más disztró oldalára a disztrowatch-ról, hát szomorú
Az ubuntu.hu meg katasztrófa, a fórum az egyetlen ami jó, de amúgy nincs rajta se hír, se semmi. Ehh... Ilyen összehasonlítást találtam, remélem másnak is hasznos.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ubuntu.hu meg katasztrófa, a fórum az egyetlen ami jó, de amúgy nincs rajta se hír, se semmi. Ehh...