Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
válasz
sztikac
üzenetére
Nem, a billentyűzeten kell shift+alt+ctrl+N kombót nyomni. ...ami a vicc, hogy ezt kifelejtették a bill. manualjából, a nyomtatott és az online változatból is. Leveleztem anno Gigabyte-val, mire kiderült. Előtte volt egy "linuxos" billentűzetem is...

Mondjuk ezzel együtt lehet élni.Ami probléma van -mert má' miért ne lenne- az az ATI driver. Néha XBMC nem lép ki, belefagy, vagy videóban kilépett. Rákeresve ATI driver gond. Leszedtem -amit lehetett, mert a frissítést nem engedte. Majd újraraktam. Játékban jó, de XBMC néha kressel. Teendő? Nyílt drivert szedjem le, az kavarhat? Mondjuk 12.04 sztem tiszta telepítéssel indítom, ezt még 10.10-el raktam fel.
rybank: külső, esata vagy USB3 merevlemez egyszeri 20-25k összegért, és öröm, bódottság. GYorsabb, mint az onlány, nem para, biztonságos.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest