- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
válasz
ViZion
üzenetére
Az a probléma, hogy én szeretnék egy viszonylag átlátható, gyors, korrekt rendszert összehozni. Nem windowsosan gondolkozom, bármi újra vevő vagyok. Nekem az usb-s megoldás épp ezért nem is annyira a barátom, mivel inkább szeretnék egy biztosat feltelepíteni. Én a sok próbálkozás és néhány hetes kapcsolat helyett az egy két nagyobb hosszabb kapcsolat híve vagyok

Pl azt sem tudom, hogyha bővíteni szeretném a Linuxot egyéb programok letöltésével, akkor az alaphoz (tehát Ubuntu, Kubuntu stb-hez) kell keresnem a programokat, vagy az alaphoz és a felülethez (KDE,LXDE) vagy mindkettőhöz együtt?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- SzoftverPremium.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs