- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Nekem tökéletes a programod. Semmi hiányosságot, vagy problémát nem fedeztem fel az utóbbi időben. Most van 3 darab pendrájvom, amin különféle ubuntuk vannak. Úgy, hogy egyből rá installálnám, nem is lehetne megcsinálni. De winyóra installálni, leszedni a felesleget és a Rendszerment progival a Rendszermásolás opcióval rámásolni, úgy kitűnően működik. Például a XUBUNTU 11.10-esnél a 4GB-os pendrájvból még 980MB hely marad a működésre. Ez tökéletesen elég, még letölteni is valamit. Szóval külön köszönet a remekbeszabott kis programért!

-
válasz
Kendek
üzenetére
Jah, szerencsére már nem borítom meg olyan gyakran a Linuxaimat, mint régebben, de inkább arra gondoltam, hogy saját telepítőt nem biztos, hogy fognak... (Egyébként nálam is fent van, de csak live rendszert csináltam még vele - ha lesz valami nagyobb módosítás a rendszeren, akkor fogom mentésre is.)
Mondjuk aki átlagfelhasználóként már saját akaratából elkezd Linuxozni, annak simán jó a progid, csak sajnos szerintem az átlag sokkal rosszabbul áll hozzá
Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Linux Mint
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs