Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én értem a gondod. olyan mintha csak a ramba mentené a dolgokat és az kikapcsolás után elfelejtene mindent, mivel a ram erről híres.egyébként fel is van installálva az ubi vagy csak live-ról fut?Az időzónás gondod, meg csak annyi, h nem tom miért de nekem is először rossz gmt be teszi, de mi gmt+1ben vagyunk.soha az életben nem láttam még virtal boxot és semmi hasonlót, de szerintem be lehet állítani, h kilépés után mentse a változásokat.
jah és szerintem mivel ez nem ubuntu hiba, inkább a virtual boxos vagy windowsos topicban keresgélj, ott lehet nagyobb sikered lenne és hamarabb sikerülne megoldani
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk