Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én értem a gondod. olyan mintha csak a ramba mentené a dolgokat és az kikapcsolás után elfelejtene mindent, mivel a ram erről híres.egyébként fel is van installálva az ubi vagy csak live-ról fut?Az időzónás gondod, meg csak annyi, h nem tom miért de nekem is először rossz gmt be teszi, de mi gmt+1ben vagyunk.soha az életben nem láttam még virtal boxot és semmi hasonlót, de szerintem be lehet állítani, h kilépés után mentse a változásokat.
jah és szerintem mivel ez nem ubuntu hiba, inkább a virtual boxos vagy windowsos topicban keresgélj, ott lehet nagyobb sikered lenne és hamarabb sikerülne megoldani
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- LG LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de ez csak egy jótanács, viszont ha ubis kérdésed van akkor szivesen visszavárunk