- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
azért tettem lubuntut, mert azt javasolták, h ehez a géphez vagy lubuntu vagy mint lenne a jó. első linuxom. azért tettem fel, h tanuljam. át kívánnék madj térni windowsról. windowsban jó vagyok. szerelek. de ez egy más világ nekem. értem mit kéne, csak nem tudom hogyan kell... illetve csak egy részét értem. Amikor feltettem a lubuntut, akkor csak az alter akart felmenni rá. ne kérdezd miért. az is egy szívás volt mire lett grafikus felületem. már kezdem érteni miért, de sajna még nem tartok ott, hogy egy reinstall után megismételjem a driverek és a vega helyrepofozását. még nagyon az út elején járok. Azért kérdeztem a gnómót és a többit, mert van, de nem jó. és nem értettem miért van fent, ha egyszer mégsincs...

Elsőre Ubuntut akartam a fujitsura, de aztán az fel sem akart települni... igaz nem alter volt, sima. Véleményed szerint mi lenne való ezen laptopra?nem megy rengeteg screen saver sem... stb.. azokat sem értem, de majd megoldom
sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...
Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android szakmai topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokat guglizok... fele napom a tanulásra megy...