Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- VHS digitalizálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vilmaboy
üzenetére
az apt-cache search <csomagnév> paranccsal tudsz keresni parancssorban a csomagok közt. itt a csomagnévhez elég ha részletét írod be, az ki fogja dobni. sőt, ez elvileg a rövid leírásukban is kere, szóval a "mediaplayer" kulcsszóra ki fog dobni egy rakás cuccot elvileg, aminek a nevében nincs benne, hogy mediaplayer.
én egy ideje aptitude-ot használok parancssorból, ott kicsit mások a kapcsolók a parancsokhoz, de hasonlóan működik ez is. ez remekül leszedi a kapcsolódó csomagokat is automatikusan. a synaptic én úgy tudom, hogy csak akkor, ha az adott csomag, amit le akarsz szedni, mindenképpen szükséges egy másik csomag működéséhez (tehát függőség és nem ajánlott).
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő