- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- thesound: Segítőkészség
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Közben rájöttem mi a baj, a X.org szenved a videokártyával (fura mert az előző alaplapban is ugyanez a kártya volt benne), hallottam rémhíreket a HD szériás kártyák és a VIA lapkakészletek összeférhetetlenségéről, de csak Windows alatt tudtam ilyen gondról (XP alatt rendesen megy a kártya tuninggal, úgyhogy ez se biztos). Azt kezdtem el játszani tegnap, hogy felraktam a 10.04-et és nekiestem a disztibúció frissítéseknek. A 10.10-es még rendbe működött, most 11.04 alól írok, de csak csökkentett grafikai módba működik a rendszer vagy még elindul a régebbi telepítésből származó saját készítésű xorg.conf fájlom és a zárt AMD meghajtóval is, de ilyenkor csak max. 60 Hz-et enged a meghajtó, nem működik a Catalyst Control Center és a 3D gyorsítás se nagyon. Épp folyamatban van a 11.10-re történő frissítés, hátha az már hajlandó norműlisan működni valahogy.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- SzoftverPremium.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs