Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
qamu74
üzenetére
Abban nem csak stereo hangsáv van?
#41259: Elvileg stereonak mutatja a beállítást ez a phonon vagy mi a szösz, mivel csak két hangszórót mutat.
Egyébként sajna passzolok, mivel kubuntuban már nem vagyok otthon, talán 8.10 volt az utolsó, amit még aktívan használtam, azóta ubuntu (gnome) van.
keresgélj és nézegesd azokat az oldalakat, fórumokat, ahol a kde hangbeállításairól van szó.
Soxerencsét.
-
válasz
qamu74
üzenetére
Nemtom, esetleg van benne sztereo hangsáv, akkor lehet ilyen.
Milyen hangsávokat jelez a lejátszó?@nova96 : A legtöbb lejátszó tud képet menteni videóból. A netre nem tudom, pl. más oprendszerrel is csinálja? Másik gépről is, ugyanaz a kapcsolat?
Azt kéne kiszűrni, hogy minek van baja. Pl. a gépeden a hálókártya, az oprendszer, vagy mondjuk a routered melegszik túl?@fradi81 : Hát amióta 11.10 van, nekem az egész mixer 3 csúszka. Kimenet, bemenet, rendszerhangok.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- BMW topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest