Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
floatr
veterán
Ijesztés hiányzik?

A unity-ban volt két memleak az április kiadás után -- pontosabban két hírhedt. Az egyik pixbuf kezeléses probléma orbitális volt, egy indicator (multiload) használata során akár egy óra alatt is képes volt legallyazni a rendszert. A dolog szépsége az volt, hogy nem a unity team foltozta be, hanem az indicator készítője egy saját unity branchben, ami csak jóval később került a hivatalos repo-ba, de addig eltelt legalább két hónap. A másik memleak a lencsék kezelésével volt kapcsolatban, de azt még csak az előbbi után javították.
Most kipróbáltam az oneiric-et, és kapásból észrevettem, hogy a terminal-t megnyitva, ha a menüre viszed a kurzort, a compiz hanyattesik. Szerinted ezt mikor javítják ki?

(#39206) aag az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)
-
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest