Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• aag

őstag

válasz floatr #39208 üzenetére

az unstable ág gyakorlatilag azokat a szoftvereket tartalmazza, amiket sikerült lefordítani, és első blikkre működnek. Folyamatos fejlesztésen esnek át. Ebből készülnek az időközi bubi kiadások. A testing-ben a véglegesítésre váró csomagok ülnek, ezekhez már csak kisebb javítások esnek be, integrációs teszteket zavarnak végig rajtuk, stb. Ebből készülnek az LTS-ek (6.06, 8.04, 10.04, 12.04 ...). Ettől függetlenül én azt tapasztaltam, hogy a legkiforrottabbak az LTS-t követő időközi kiadások (6.10, 8.10, 10.10 ...)

Köszönöm a válaszod, de nem lettem tőle sokkal okosabb. Főleg az utolsó mondatod zavar. Azzal ugyanis az egészben alig lévő pici logikusnak mondható összefüggést is sikeresen képes voltál felborítani. Most aztán nagy a zűrzavar a fejemben. Sőt, mondhatom, hogy kezd a dolog nekem már egyáltalán nem tetszeni. Ekkora lekvárt ritkán lát az ember. Inkább lehetne éves egyszeri kiadás, de ne legyen benne hiba. Tudom, hogy ezt nem lehet elérni, de a leírásokból, a tiédből is, úgy tűnik nekem, mintha még a törekvés sem lenne meg rá. Hajszolni a határidőt, hajszolni az újdonságokat, hajszolni a konkurencia előttiséget. Ezt látom. A felhasználó rendes kiszolgálását, megbízható asztali desktop kialakításával? Na ezt a legkevésbé sem látom. Talán én vagyok a hülye a témához, de ez nekem kezd undormányossá válni. Lassan érik bennem a gondolat, hogy felhagyok a linuxozással teljesen...

• n00n

őstag

válasz floatr #39208 üzenetére

Nálam nem jelentkezik az utolsó hiba, amit említettél. A másodiknál, ha jól értem egy 3rd party indicator okozta a hibát, annak mi köze a Unity fejlesztőkhöz?

Végül, tudom, hogy ez senkit nem vigasztal, de nálunk a cégnél (5 gépen) beton stabil az Oneiric. Ezen dolgozunk már hetek óta (persze azért kellő óvatossággal és folytonos biztonsági előírásokkal) és egy-két kisebb bugtól eltekintve semmi problémánk nem volt vele.

Aktív témák