Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
Nem ezt mondom. Winnyóz alá rendesen megírják a drivert, azzal egy katt és megy (de néha ott sem
). Linuxon lehet, hogy kell vele mókolni, de ha egyszer működik, onnantól frankó.Nekem az asztali gépen az Nvidia driverrel (zárt, nemtommikori, ezer éves, nem érdekel, amíg működik) kb. ugyanannyi megerőltetés volt (semennyi) két monitorra kitenni a képet, mint egy winnyózon. Beállításilag szerintem kicsit többet is tud.
-
floatr
veterán
Jelenleg az ATI driverek a legjobbak a wines változataikhoz képest. Ugyanúgy megvan hozzá a control center, és hasonlóképpen tudod a layout-ot babrálni. Kicsit más probléma, hogy az xserver nem annyira rugalmas, mint a win display managere.
Jelenleg hasonló videokártyára ha rákötöm a TV-t, akkor egy a lapos kijelzőjével közös felbontásra váltott képet kapok -- mindkettőn ugyanazt. Natty esetében ez jelenleg eléggé bugos, a 10.10 sokkal jobb volt ezen a téren. A control center beállításait babrálva utolsó emlékem az volt, hogy újra kellett indítani a gépet a változások véglegesítéséhez.
Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Linuxon lehet, hogy kell vele mókolni, de ha egyszer működik, onnantól frankó.